Hoppa till sidans innehåll Hoppa till sidans huvudnavigering

Gå till startsidan

Jobba hos oss

Sveriges lärare har det viktigaste samhällsuppdraget – att ge våra barn och elever en likvärdig utbildning av hög kvalitet. Vill du vara med på resan att ge världens viktigaste yrke bättre villkor och förutsättningar?

Som det största akademikerförbundet i Sverige jobbar vi för att göra skillnad för Sveriges 300 000 lärare och studie- och yrkesvägledare. Vi en kraft att räkna med på varje arbetsplats.

Vi tror att olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och kan utvecklas tillsammans.

Oavsett vad du jobbar med på Sveriges Lärare är det en arbetsplats för en dynamisk yrkesutveckling. Gillar du tempo, utmaningar och att jobba med positiva och duktiga människor, då är Sveriges Lärare arbetsplatsen för dig.

Vi kan erbjuda dig ett marknadsmässigt kollektivavtal med bra förmåner.

Medarbetare

Medarbetare

Lär känna vår HR-specialist

– Syns engagemanget blir jag riktigt nyfiken. Det är en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb för Sveriges Lärare. Det säger HR-specialisten Cecilia Nilsson Lundin. Det är oftast henne man träffar när man blir kallad till anställningsintervju på Sveriges Lärare.

Rekryteringsprocess

Kvinnlig och manlig lärare pratar, diskuterar över en kopp kaffe. Shot of two businesspeople discussing paperwork while sitting in an office.

Rekryteringsprocess

Så går rekryteringen till

Vi har en rekryteringsprocess och urvalsmetodik som gör att vi ska hitta rätt kandidat till den utannonserade tjänsten. Så här fungerar den.

Vill du bli vår kollega?

Frågor & svar