Hoppa till sidans innehåll Hoppa till sidans huvudnavigering

Medlemsförmåner för din trygghet och din ekonomi

Eftersom vi är många medlemmar kan vi förhandla fram riktigt bra villkor och förmånliga priser. Det märks till exempel på våra medlemsförsäkringar för hem och familj.

Webbinarium

Jennie Sandén, privatekonom, Danske Bank.

Vardagsekonomi med Danske Bank

Den 25 oktober livesände vi ett webbinarium med Jennie Sandén, privatekonom på Danske Bank där vi pratade om vad som påverkar vår privatekonomi mest just nu och vad vi kan göra när allt förändras så snabbt. Du kan se sändningen fram till den 12 december.

Trygghet

Grundskola - övrigt

Inkomstförsäkring i medlemskapet!

Du vet väl om att du har en inkomstförsäkring genom ditt medlemskap som tillsammans med a-kassan ger extra trygghet om du hamnar mellan jobb?

Bra villkor

Medlemsförsäkringar ger extra trygghet

Vi har medlemsförsäkringar via Lärarförsäkringar för hem och familj. Priser och villkor är förmånliga – till exempel sker ingen hälsoprövning.

Studenterbjudande

Trygghet under studietiden

Om du är lärarstudent och medlem under studietiden har du möjlighet att teckna förmånliga försäkringar särskilt anpassade för dig. 

Medlemsförmån

Högskola - övrigt

Kostnadsfria råd om din pension

Du som är medlem kan utan kostnad få hjälp med pensionsrådgivning och med att planera för dagen du går i pension.

För medlemmar

Medlemslån på banken

Känns det jobbigt att förhandla med banken? Vi har gjort det åt dig. Som medlem i Sveriges Lärare kan du få förmånliga lån hos Danske Bank, SEB, och Swedbank.

Råd och stöd

Guide till kollektivavtalet

I ditt kollektivavtal står vad som gäller kring allt från föräldraledighet till arbetstid och lön. Med vår guide kan du enkelt se vad som gäller på din arbetsplats.

Trygghet hemma

Krislåda till medlemspris

Det finns sådant som är bra att ha hemma om samhället inte fungerar som vanligt. Nu behöver du inte plocka ihop en krislåda själv utan kan i stället köpa Folklådan till medlemspris.

300 000 medlemmar

Grundskola - gruppbild

Du vill väl vara med?

De allra flesta lärare och studie-och yrkesvägledare är medlemmar hos oss. Många väljer att vara med för att inte gå utan stöd och trygghet i osäkra tider. Välkommen du också!

Frågor & svar