Hoppa till sidans innehåll Hoppa till sidans huvudnavigering

Gå till startsidan

Medlemskap

Som medlem är du med och ger vår yrkeskår en ännu starkare röst. Du får också tillgång till en rad medlemsförmåner och ett prisvärt medlemskap.

Använd medlemskapet

Camilla Hansen, speciallärare med inriktning mot engelska på högstadiet, tillsammans med elev på Vallbacksskolan i Gävle. Från april 2017. Fotograf: Britt Mattsson.

Använd medlemskapet

Dina förmåner som medlem

Som medlem har du tillgång till riktigt bra medlemsförmåner som lönecoachning, försäkringar, inspiration, rabatter och förhandlingshjälp. 

"Jag tycker att de bästa medlemsförmånerna är medlemstidningarna, föreläsningar och utbildningar."

Cecilia Hultberg Thorell

Ämneslärare Sv/SVA, Spanska, Norrköping

Cecilia Hultberg Thorell, Norrköping
Grundskola 7-9.  Ämneslärare i sve/sva, spanska och skyddsombud

Om att bli medlem

Malin Jonsson, förstelärare, engelska och samhällskunskap, Gabriella Kjellqvist, lärare, bild- och mediapedagog. Täby Enskilda Gymnasium TEG

Svar på vanliga frågor vi får

Varför ska jag välja just Sveriges Lärare? Vad får jag för pengarna? Vi listar svar på frågor vi ofta får från den som funderar på att bli medlem i facket.

Vad kostar det?

Arbetsplatsbesök

Ett prisvärt medlemskap

När vi bildade Sveriges Lärare sänktes medlemsavgiften till 280 kronor och om du inte jobbar heltid kan du få en lägre avgift. Dessutom: Gratis för studenter och ett unikt erbjudande efter examen.

Ett akademikerförbund

Stående män och kvinnor under samtal. Skolledare.

Då kan du bli medlem hos oss

Du som har eller håller på att ta en akademisk examen inom ett läraryrke eller som studie-och yrkesvägledare är välkommen som medlem. 

Din integritet

Glad man framför grupp. Lärarrum.
Smiling businessman in the office

Så behandlar vi dina personuppgifter

Din personliga integritet är viktig för oss. Vi ser till att dina personuppgifter är skyddade och behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Frågor & svar