Hoppa till sidans innehåll Hoppa till sidans huvudnavigering

Nätverksträffar för olika typer av lärare

Ta chansen att träffa härliga kollegor från hela landet, fortbildas och utbyta erfarenheter på våra digitala nätverksträffar.

Gymnasieskola - gruppbild

Nätverksträffarna riktar sig till dig som är medlem i Sveriges Lärare och vill engagera dig i aktuella frågor.

Vi har nätverksträffar för lärare i:

  • förskolan
  • förskoleklass
  • grundskola
  • hem- och konsumentkunskap
  • musik- och kulturskola
  • fritidshem.

Träffarna sker online, en gång per termin. Undantaget är lärare i hem- och konsumentkunskap som ses två gånger per termin.

Nätverksträff

Lärare i hem- och konsumentkunskap

Datumen för vårens träffar är den 8 februari klockan 16.30–18.00 och den 14 maj klockan 16.30–18.00. Om du är medlem och inte har avsagt dig mejl från oss kommer du att få en inbjudan när det är dags. Dubbelkolla gärna att du registrerat dig som hkk-lärare på Mina sidor – Uppgifter (BankID).

Nätverksträff

Lärare i fritidshem

Datumet för nästa träff är ännu inte satt. Om du är medlem och inte har avsagt dig mejl från oss kommer du att få en inbjudan när det är dags. Dubbelkolla gärna att du registrerat dig som lärare i fritidshem på Mina sidor – Uppgifter (BankID).

Nätverksträff

Lärare i förskola

Datum för nästa träff är ännu inte satt. Om du är medlem och inte har avsagt dig mejl från oss kommer du att få en inbjudan när det är dags. Dubbelkolla gärna att du registrerat dig som lärare i förskola på Mina sidor – Uppgifter (BankID) 

Nätverksträff

Lärare i förskoleklass

Datum för nästa träff är ännu inte satt. Om du är medlem och inte har avsagt dig mejl från oss kommer du att få en inbjudan när det är dags. Dubbelkolla gärna att du registrerat dig som lärare i förskoleklass på Mina sidor – Uppgifter (BankID) 

Nätverksträff

Lärare i grundskolan

Datum för nästa träff är ännu inte satt. Om du är medlem och inte har avsagt dig mejl från oss kommer du att få en inbjudan när det är dags. Dubbelkolla gärna att du registrerat dig som lärare i grundskolan på Mina sidor – Uppgifter (BankID) 

Nätverksträff

Lärare i musik- och kulturskola

Datum för nästa träff är ännu inte satt. Om du är medlem och inte har avsagt dig mejl från oss kommer du att få en inbjudan när det är dags. Dubbelkolla gärna att du registrerat dig som lärare i musik- och kulturskola på Mina sidor – Uppgifter (BankID) 

Frågor & svar