Tidningen Ämnesläraren Svenska , SO, språk och humaniora

Tidningen Ämnesläraren ges ut av Sveriges Lärare. Den riktar sig till dig som är ämneslärare på gymnasiet, högstadiet och mellanstadiet och undervisar i svenska, språk, samhällsvetenskapliga ämnen eller humaniora.

Ämnestidning

Fem gånger per år erbjuder vi fördjupning i dina ämnen med vår tidning Ämneslärare svenska, språk. Den kommer dessutom ut som nyhetsbrev varannan vecka.

Målgrupp

Tidningen riktar sig särskilt till dig som är:

  • Ämneslärare på gymnasiet, högstadiet och mellanstadiet som undervisar i svenska, svenska som andraspråk, engelska, moderna språk, samhällsvetenskapliga ämnen (historia, religion, samhällskunskap, geografi), teckenspråk, filosofi, psykologi, sociologi.
  • Modersmålslärare eller SFI-lärare.

De senaste nyheterna

På tidningens webbplats får du senaste nytt och fördjupande reportage: Ämnesläraren Svenska/språk.

Medlemsrabatt

Som medlem prenumererar du till rabatterat pris. Dessutom får du en gratisprenumeration på nyhetstidningen Vi Lärare (värde 632 kr/år). 

Medlem?

Högskola - porträtt

Grattis – du har rabatt!

Som medlem har du mer än 25 procent rabatt (ordinarie pris: 360 kr/år). Kostnaden på 22 kr/mån kommer att faktureras tillsammans med din medlemsavgift. 

Inte medlem?

Ordinarie pris 360 kr/år

En prenumeration kostar 360 kronor per år. Kontakta redaktionen@vilarare.se för att börja prenumerera. Uppge att det handlar om en prenumeration i ämnesraden.

Frågor & svar