Hoppa till sidans innehåll Hoppa till sidans huvudnavigering

Bra att veta som ny studentmedlem

Nu börjar resan mot världens viktigaste jobb och vi är med dig hela vägen. Med allt från studentfackliga utbildningar och rådgivning till pizzakvällar och inspirationsföreläsningar.

Lärarstudent

Skandinaviska Enskilda Banken

Alla dina medlemsförmåner

Som studentmedlem i Sveriges Lärare har du tillgång till många medlemsförmåner. Dessutom har vi förhandlat fram speciella erbjudanden just för dig – som studentförsäkring och medlemspriser på kurslitteratur.

LÄS MER

Högskola - övrigt

Preppa inför din VFU

Den verksamhetsförlagda utbildningen, VFU:n, är en viktig och spännande del på din väg mot att bli lärare. Här får du råd kring hur du förbereder dig på bästa sätt och vad du kan göra om det inte blir som det borde vara.

Studenterbjudande

Trygghet under studietiden

Om du är lärarstudent och medlem under studietiden har du möjlighet att teckna förmånliga försäkringar särskilt anpassade för dig. 

Medlemsförmån

Högskola - övrigt

Medlemspriser på kurslitteratur

Det är lätt att studielånet äts upp av all kurslitteratur du ska köpa. Tack vare vårt samarbete med Studentlitteratur kommer du billigare undan.

Vi tillsammans

Högskola - porträtt

Så fungerar Sveriges Lärarstudenter

Vilka sitter i styrelsen? Hur bestämmer vi vilka frågor vi driver tillsammans? Läs om hur du med ditt medlemskap kan vara med och påverka din utbildning och ditt framtida yrke.

"Alla ska ha samma möjlighet till bra studier och det kan vi påverka tillsammans!"

Johannes Siljén

, Uppsala universitet

Frågor & svar