Ny medlem: allt du behöver veta

Du är nu tillsammans med 300 000 andra medlem i Sveriges största akademikerförbund. Som medlem har du tillgång till rådgivning, inspiration och en rad exklusiva verktyg. Välkommen!

Använd medlemskapet

Högskola - porträtt

Dina förmåner som medlem

Som medlem har du tillgång till riktigt bra medlemsförmåner som lönecoachning, försäkringar, inspiration, rabatter och förhandlingshjälp. 

Gratis i 3 månader

Grundskola - övrigt

Dina medlemsförsäkringar

Du ansluts automatiskt som ny medlem till ett grundläggande försäkringsskydd via Lärarförsäkringar. Vad innehåller försäkringsskyddet och hur gör jag om jag inte vill fortsätta efter mina tre gratismånader?

Din kontakt

Grundskola - porträtt

Sveriges Lärare nära dig

Sveriges Lärare finns över hela landet och vilken förening du tillhör beror på var du jobbar. Om du loggar in med BankID på Mina Sidor kan du se din lokalförening/riksförening och vem som är ombud.

Självservice

Hantera ditt medlemskap

På Mina sidor kan du enkelt själv ändra din e-post eller arbetsplats. Du kan se dina fakturor, ansöka om tillfällig reducerad avgift, anmäla autogiro och mycket mer.

Lönestatistik

Gymnasieskola - porträtt

Få koll på vad lärare tjänar

Har jag rätt lön? Vad kan jag tjäna om jag börjar jobba någon annanstans? Jämför i vårt verktyg Min lön där vi samlat marknadens bästa lönestatistik.

Medlemsförmån

Gymnasieskola - porträtt

Vi finns här för dig!

En av dina medlemsförmåner är att du har tillgång till experter som svarar på det mesta som rör dina rättigheter på jobbet. Välkommen att höra av dig! 

Smidigare betalsätt

Förskola - porträtt

Skaffa autogiro på 2 minuter

Det smidigaste sättet att betala din medlemsavgift på är med autogiro. Du slipper hålla koll på fakturor och dessutom är det bra för miljön.

Nyheter från skolans värld

De bästa lärartidningarna

Tidningen Vi Lärare ingår i din medlemsavgift (värde 632 kronor per år). Du får dessutom en ämnestidning till rabatterat pris, 22 kronor per månad.

Medlemsförmån

Förskola - övrigt

Personlig lönecoachning

Vill du ha stöd inför ditt lönesamtal? Ska du byta jobb och funderar på vad du bör tänka på? Som medlem kan du ta en personlig lönecoachning. 

Inspiration

Högskola - övrigt

Utvecklas på våra kurser

Vi har ett stort utbud av kurser, både fysiska och digitala. Som medlem har du till exempel garanterad plats på våra populära digitala föreläsningar. Välkommen att utveckla dig tillsammans med lärare från hela landet!

Din integritet

Grundskola - övrigt

Så behandlar vi dina personuppgifter

Din personliga integritet är viktig för oss. Vi ser till att dina personuppgifter är skyddade och behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Frågor & svar