Hoppa till sidans innehåll Hoppa till sidans huvudnavigering

Gå till startsidan

Ny medlem: allt du behöver veta

Du är nu tillsammans med 300 000 andra medlem i Sveriges största akademikerförbund. Som medlem har du tillgång till rådgivning, inspiration och en rad exklusiva verktyg. Välkommen!

Använd medlemskapet

Camilla Hansen, speciallärare med inriktning mot engelska på högstadiet, tillsammans med elev på Vallbacksskolan i Gävle. Från april 2017. Fotograf: Britt Mattsson.

Använd medlemskapet

Dina förmåner som medlem

Som medlem har du tillgång till riktigt bra medlemsförmåner som lönecoachning, försäkringar, inspiration, rabatter och förhandlingshjälp. 

Gratis i 3 månader

Kvinnlig lärare med elev - flicka

Dina medlemsförsäkringar

Du ansluts automatiskt som ny medlem till ett grundläggande försäkringsskydd via Lärarförsäkringar. Vad innehåller försäkringsskyddet och hur gör jag om jag inte vill fortsätta efter mina tre gratismånader?

Din kontakt

Camilla Hansen, speciallärare och ombud för Sveriges Lärare på högstadiet på Vallbackskolan i Gävle

Sveriges Lärare nära dig

Sveriges Lärare finns över hela landet och vilken lokalförening du tillhör beror på var du jobbar. Om du loggar in med BankID på Mina Sidor kan du se din lokalförening och vem som är ombud.

Lönestatistik

Manlig lärare undervisar två kvinnliga elever.

Lönestatistik

Få koll på vad lärare tjänar

Har jag rätt lön? Vad kan jag tjäna om jag börjar jobba någon annanstans? Jämför i vårt verktyg Min lön där vi samlat marknadens bästa lönestatistik.

Medlemsförmån

Andreas Lavett rådgivare på Sveriges Lärare.

Medlemsförmån

Vi finns här för dig! 

En av dina medlemsförmåner är att du har tillgång till experter som svarar på det mesta som rör dina rättigheter på jobbet. Välkommen att höra av dig! 

Smidigare betalsätt

Malin Jonsson, förstelärare, engelska och samhällskunskap. Täby Enskilda Gymnasium TEG

Skaffa autogiro på 2 minuter

Det smidigaste sättet att betala din medlemsavgift på är med autogiro. Du slipper hålla koll på fakturor och dessutom är det bra för miljön.

Medlemsförmån

Andreas Lavett och Jasemin Oktav, rådgivare på Sveriges Lärare.

Medlemsförmån

Personlig lönecoachning

Vill du ha stöd inför ditt lönesamtal? Ska du byta jobb och funderar på vad du bör tänka på? Som medlem kan du ta en personlig lönecoachning.

Inspiration

Lärare, ombud i möte, dator. Multi-ethnic group of business persons talking in the office

Utvecklas på våra kurser

Vi har ett stort utbud av kurser, både fysiska och digitala. Som medlem har du till exempel garanterad plats på våra populära digitala inspirationsföreläsningar. Välkommen att utveckla dig tillsammans med lärare från hela landet!

Din integritet

Glad man framför grupp. Lärarrum.
Smiling businessman in the office

Så behandlar vi dina personuppgifter

Din personliga integritet är viktig för oss. Vi ser till att dina personuppgifter är skyddade och behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Frågor & svar