Hoppa till sidans innehåll Hoppa till sidans huvudnavigering

Gå till startsidan

Onsdag den 22 mars med start kl. 17.30 kommer en systemuppdatering att göras. Det påverkar vårt kontaktformulär, Mina sidor och möjligheten att göra en medlemsansökan till Sveriges Lärare.

Feedback på CV och personligt brev

Malin Jonsson, förstelärare, engelska och samhällskunskap. Täby Enskilda Gymnasium TEG

Med tydlig och personlig feedback på din jobbansökan får du verktygen du behöver för att nå ditt drömjobb. Att använda tjänsten är kostnadsfritt för dig som är medlem.

Skicka in ditt CV och personliga brev via nätet, och få det bedömt av en jobbexpert inom 24 timmar utan att det kostar dig något (värde 349-797 kr).

Det här får du feedback på

  • Hur du kan få fram din fulla potential. Du får hjälp att lyfta fram dina bästa egenskaper och motivera varför jobbet du söker passar dig.
  • Att din ansökan är anpassad efter jobbet du söker. Genom att noga gå igenom vilka erfarenheter som krävs, hjälper vi dig att betona det arbetsgivaren efterfrågar.
  • Hur du tydligt kan visa vad du bidrar med. Vi ser till att den du är reflekteras i din ansökan, så att dina styrkor och vad du kan bidra med blir uppenbart.
  • Att din ansökan är korrekt, lättläst och tilltalande. Rekryterare gillar tydliga, enkla och väl strukturerade ansökningar. Vi hjälper dig att göra ett bra första intryck.

Kostnadsfritt för dig som är medlem

Feedbacken görs av jobbexperter på vår samarbetspartner Go Monday och är kostnadsfri för dig som är medlem i Sveriges Lärare.  

LOGGA IN

Så tar du del av erbjudandet

  • Bekräfta att du är medlem genom att logga in med BankID.
  • När du har loggat in visas information om hur du beställer en kod som du använder som betalning för tjänsten.
  • Problem med att logga in? Kontakta medlemsservice.

Logga in

MEDLEMSFÖRMÅN

Jessica Asserhorn, medarbetare på Sveriges Lärares kansli, plåtat för kampan under superinsats 2 2022.

Vi kan granska avtalet 

Läs igenom anställningsavtalet så att det innehåller det ni kommit överens om. Du kan alltid be någon från Sveriges Lärare att granska avtalet innan du skriver på. 

Det här ska stå i avtalet

MEDLEMSFÖRMÅN

Två lärare - möte - manlig lärare pratar med kvinnlig lärare

Experttips inför intervjun

Med vår tjänst "Intervjuträning" får du öva på de vanligaste frågorna inför din anställningsintervju med en jobbexpert. Tjänsten är kostnadsfri för dig som är medlem.

Ta en intervjuträning
Frågor & svar