Tidningen Ämnesläraren Praktisk-estetiska ämnen

Tidningen Ämnesläraren ges ut av Sveriges Lärare. Den riktar sig till dig som är ämneslärare på gymnasiet, högstadiet eller mellanstadiet och undervisar inom praktisk-estetiska ämnen.

Ämnestidning

Fem gånger per år erbjuder vi fördjupning i dina ämnen med vår ämnestidning Ämnesläraren praktiska-estetiska ämnen. Den kommer dessutom ut som nyhetsbrev varannan vecka.

Målgrupp

Tidningen riktar sig särskilt till dig som är ämneslärare på gymnasiet, högstadiet eller mellanstadiet och undervisar i praktisk-estetiska ämnen som drama, teater, regi, bild, dans, media, musik, slöjd, hem- och konsumentkunskap, idrott och hälsa. Det riktar sig även till dig som är dramapedagog och kulturskollärare.

De senaste nyheterna

På tidningens webbplats får du senaste nytt och fördjupande reportage: Ämnesläraren Praktisk-estetiska ämnen.

Medlemsrabatt

Som medlem prenumererar du till rabatterat pris. Dessutom får du en gratisprenumeration på nyhetstidningen Vi Lärare (värde 632 kr/år). 

Medlem?

Högskola - porträtt

Grattis – du har rabatt!

Som medlem har du mer än 25 procent rabatt (ordinarie pris: 360 kr/år). Kostnaden på 22 kr/mån kommer att faktureras tillsammans med din medlemsavgift. 

Inte medlem?

Ordinarie pris 360 kr/år

En prenumeration kostar 360 kronor per år. Kontakta redaktionen@vilarare.se för att börja prenumerera. Uppge att det handlar om en prenumeration i ämnesraden.

Frågor & svar