Hoppa till sidans innehåll Hoppa till sidans huvudnavigering

Gå till startsidan

Onsdag den 22 mars med start kl. 17.30 kommer en systemuppdatering att göras. Det påverkar vårt kontaktformulär, Mina sidor och möjligheten att göra en medlemsansökan till Sveriges Lärare.

Tidningen Ämnesläraren Praktisk-estetiska ämnen

Tidningen Ämnesläraren ges ut av Sveriges Lärare och riktar sig till dig som är ämneslärare på gymnasiet, högstadiet eller mellanstadiet och undervisar inom praktisk-estetiska ämnen.

Ämnesläraren i praktisk- estetiska ämnen

Fem gånger per år erbjuder vi fördjupning i dina ämnen med vår ämnestidning Ämnesläraren praktiska-estetiska ämnen. Den kommer dessutom ut som nyhetsbrev varannan vecka.

Målgrupp

Tidningen riktar sig särskilt till dig som är ämneslärare på gymnasiet, högstadiet eller mellanstadiet och undervisar i praktisk-estetiska ämnen som drama, teater, regi, bild, dans, media, musik, slöjd, hem- och konsumentkunskap, idrott och hälsa. Det riktar sig även till dig som är dramapedagog och kulturskollärare.

De senaste nyheterna

På tidningens webbplats får du senaste nytt och fördjupande reportage: Ämnesläraren Praktisk-estetiska ämnen.

Medlemsrabatt

Som medlem prenumererar du till rabatterat pris. Dessutom får du en gratisprenumeration på nyhetstidningen Vi Lärare (värde 632 kr/år). 

MEDLEM?

Malin Jonsson, förstelärare, engelska och samhällskunskap. Täby Enskilda Gymnasium TEG

Grattis – du har rabatt!

Som medlem har du mer än 25 % rabatt (ordinarie pris: 360 kr/år). Kostnaden på 22 kr/mån kommer att faktureras tillsammans med din medlemsavgift. 

Lägg till/byt/avbeställ prenumeration

INTE MEDLEM?

Bibliotek, elev, lärare, tjej som läser, Uppsala mars 2002.

Ordinarie pris 360 kr/år

En prenumeration kostar 360 kronor per år. Kontakta redaktionen@vilarare.se för att börja prenumerera. Uppge att det handlar om en prenumeration i ämnesraden.

Bli medlem och få bättre pris
Frågor & svar