Hoppa till sidans innehåll Hoppa till sidans huvudnavigering

Gå till startsidan

Onsdag den 22 mars med start kl. 17.30 kommer en systemuppdatering att göras. Det påverkar vårt kontaktformulär, Mina sidor och möjligheten att göra en medlemsansökan till Sveriges Lärare.

Din yrkesroll som lärare eller studie- och yrkesvägledare

Elisabeth Liljeblad, ombud och grundskollärare, förstelärare, Internationella engelska skolan, fristående skola i Nacka, Lärarfackligt 2018.

Vi är lärarprofessionens samlade röst. Vi vet att det är tillsammans som vi får bäst förutsättningar att vara bra lärare och studie- och yrkesvägledare.

För dig som är lärare

Vi är Sveriges Lärare och Sveriges största akademiska organisation. Vi samlar alla behöriga lärare, från förskola till högskola. Tillsammans är vi starkare och kan få rätt saker att hända.

Hitta din skolform här

För dig som är studie- och yrkesvägledare

Din kompetens är ovärderlig för att ge ungdomar och vuxna vägledning i hur de ska navigera genom såväl fortsatta studier som arbetsmarknaden. 

Vårt jobb är att förbättra dina villkor

NY LÄRARE

Malin Jonsson, förstelärare, engelska och samhällskunskap, Gabriella Kjellqvist, lärare, bild- och mediapedagog. Täby Enskilda Gymnasium TEG

NY LÄRARE

Är du ny i rollen som lärare?

Som ny lärare kan det vara många frågor som snurrar samtidigt som viktiga beslut ska tas. Här hoppas vi att du hittar tips och råd som kan vara till hjälp!

Tips och råd för nya lärare

LÖNESTATISTIK

Manlig lärare undervisar två kvinnliga elever.

LÖNESTATISTIK

Få koll på vad lärare tjänar

Har jag rätt lön? Vad kan jag tjäna om jag börjar jobba i en annan kommun? Jämför i vårt verktyg Min lön där vi samlat marknadens bästa lönestatistik.

Se och jämför i Min lön

MEDLEMSFÖRMÅN

SONY DSC

Inspirationsföreläsningar som ger energi

I vårt aktuella program med digitala föreläsningar finns bland andra programledaren Cecilia Düringer och komikern Jesper Rönndahl. Vem vill du inspireras av?

Bli medlem idag Se datum och anmäl dig
Frågor & svar