Tidningen Vi Lärare

Tidningen Vi Lärare har fokus på nyheter från Skolsverige och uppdateras med det senaste på vilarare.se varje dag. Tidningen ingår i medlemskapet (värde 632 kr/år).

Åtta gånger per år kommer landets största yrkes- och nyhetstidning för lärare, vår medlemstidning "Vi Lärare", ut. Den kommer dessutom ut som nyhetsbrev varje vecka.

Målgrupp

Tidningen riktar sig till lärare inom alla olika ämnen och skolformer, inklusive förskolan, samt studie- och yrkesvägledare.

En forskningssektion

Flera gånger per år innehåller tidningen en sektion med bevakning av forskning, pedagogisk utveckling och beprövad erfarenhet. Allt med fokus på̊ att du ska kunna ha nytta av det som lärare.

Uppdateras varje dag

vilarare.se uppdateras flera gånger om dagen med de viktigaste nyheterna från Skolsverige, granskningar, krönikor, debattinlägg och reportage.

Ersätter Skolvärlden och Läraren

Tidningen Vi Lärare startades i samband med bildandet av Sveriges Lärare 2023. Samtidigt lades Skolvärlden, som tidigare gick till medlemmar i Lärarnas Riksförbund, och magasinet Läraren, som gick till medlemmar i Lärarförbundet, ned.

Nyheter från skolans värld

Högskola - övrigt

De bästa lärartidningarna

Tidningen Vi Lärare ingår i din medlemsavgift (värde 632 kr/år). Du får dessutom en ämnestidning till rabatterat pris, 22 kr/månad.

Aktuellt från Vi Lärare

Tidningen Vi Lärare har fokus på nyheter från Skolsverige och uppdateras med det senaste på vilarare.se varje dag. Tidningen ingår i medlemskapet.

Mer om tidningen Vi Lärare

Använd medlemskapet

Förskola - porträtt

Dina förmåner som medlem

Som medlem har du tillgång till riktigt bra medlemsförmåner som lönecoachning, försäkringar, inspiration, rabatter och förhandlingshjälp. 

"Jag tycker att de bästa medlemsförmånerna är medlemstidningarna, föreläsningar och utbildningar."
Cecilia Hultberg Thorell Ämneslärare Sv/SVA, Spanska, Norrköping
Frågor & svar