Värva en kollega – få ett presentkort

Var med och skapa trygghet för fler genom att värva en kollega till Sveriges Lärare. Som tack får du en Sverigecheck på 100 kronor. Logga in med BankID och börja värva!

Gör så här

  • Använd Värva direkt när din kollega vill bli medlem under ert samtal och du hjälper till att fylla i uppgifterna. Använd Värva via länk när din kollega vill fylla i sina uppgifter själv.
  • Logga in med BankID, så vi vet vem som ska ha presentkortet.
  • Fyll i uppgifterna i formuläret, det tar ca två minuter.
  • Den du värvar signerar med BankID och kan ta del av alla medlemsförmåner direkt.
  • Du får en Sverigecheck på 100 kronor för varje ny medlem du värvar. 

Om Sverigechecken

Sverigechecken gäller i flera rikstäckande mat- och servicebutiker, till exempel Coop, Ica, Willys och Apotek Hjärtat. Den är giltig i sex månader och du får den på sms när din kollega blivit medlem.

Läs villkoren för erbjudandet.

"Jag brukar lyfta fram tryggheten som ett medlemskap innebär, att du kan få stöd och hjälp om du får problem på jobbet."
Gabriel Gawrye Modersmålslärare och värvare, Södertälje
Modersmålslärare

Om att bli medlem

Gymnasieskola - porträtt

Svar på vanliga frågor vi får

Varför ska jag välja just Sveriges Lärare? Vad får jag för pengarna? Vi listar svar på frågor vi ofta får från den som funderar på att bli medlem i facket.

Vad kostar det?

Förskola - porträtt

Ett prisvärt medlemskap

När vi bildade Sveriges Lärare sänktes medlemsavgiften till 280 kronor och om du inte jobbar heltid kan du få en lägre avgift.

Frågor och svar

Grundskola - övrigt

Undrar du något mer?

Kan jag värva hur många medlemmar jag vill? Hur går det till med Sverigechecken? Här hittar du svar på frågor om hur Värva en kollega fungerar.

Frågor & svar