Populära sökningar
157 träffar i listan
-
Lönesamtal för lärare
Lönesamtalet är ett viktigt tillfälle att förhandla och höja din lön som lärare. Kom väl förberedd och maxa lönen med vår checklista!
-
Olycksfall
Ett olycksfall är en plötslig, oförutsedd och yttre händelse som leder till skada. Tack vare kollektivavtalet är du försäkrad under arbetstid och genom medlemskapet i Sveriges Lärare kan du teckna en olycksfallsförsäkring som gäller på din fritid.
-
Vad innebär individuell lön för lärare?
Individuell lönesättning baseras på din arbetsinsats och dina arbetsuppgifter, läs mer och se exempel på lönekriterier och hur de påverkar din lön som lärare.
-
Löneverktyget Min lön
Har du rätt lön? Här finns marknadens bästa lönestatistik för lärare. Se vad lärare tjänar och hur bra olika arbetsgivare betalar.
-
Så gör du om du blir sjuk under lovet eller semestern
Vilken ersättning får du? Ska du sjukskriva dig? Här får du svar!
-
Sveriges Lärare har valt OFR
Sveriges Lärare har fattat beslut om att tillhöra förhandlingsorganisationen OFR. Maximering av det fackliga inflytandet och möjligheten att företräda dig som medlem och dina kollegor har vägt tungt i beslutet.
-
Löneförhandla första lärarjobbet
Din första löneförhandling är ett viktigt tillfälle att komma in på arbetsmarknaden på rätt nivå. Vi coachar dig!
-
Förhandlingsprotokoll Fremia, Folkhögskolor och utbildningsföretag.pdf
-
Lön som nyexaminerad lärare
Lärarstudent och undrar vad du kan begära i lön? Medellönerna för nyexade lärare (under 30 år, 2024) är mellan 31 600 och 41 000 kronor i månaden. Läs mer här!
-
Tiden har runnit ut för flummiga avtalstexter utan förpliktelser
Antingen levererar partsmodellen resultat som gör skillnad. Eller så måste Sveriges Lärare i stället efterfråga mer och skarpare statliga regleringar som beskär huvudmännens självständighet. Om partsvägen visar sig stängd, så får vi gå den andra vägen, skriver förbundsordförande Anna Olskog.