Rabatt på kurser via Lärarfortbildning

Lärarfortbildning arbetar med fortbildning för dig som arbetar i skolan. Som medlem får du 20 procent rabatt på kurser och konferenser!

Gymnasieskola - övrigt

Om erbjudandet

Lärarfortbildning erbjuder kompetensutveckling för dig som arbetar som lärare eller rektor i alla skolformer, från förskola till vuxenutbildning. De hjälper till att visa på det viktiga hur:et. Hur forskning och beprövad erfarenhet kan omsättas i praktiken. De strävar alltid efter att ge dig verktyg som du kan börja använda direkt.

De samarbetar med drygt 80 fortbildare som är verksamhetsnära, legitimerade lärare och rektorer med spetskompetens inom sina områden.

I linje med styrdokumenten

All fortbildning ligger i linje med läroplan, skollag samt Skolverkets och Skolinspektionens intentioner om utveckling. Men också utifrån behovet av praktiknära lösningar och beprövad erfarenhet för dig som lärare.

Rabatt för dig som är medlem

Som medlem får du 20 procent rabatt när du bokar en utbildning. Rabatten gäller även när din arbetsgivare betalar. Logga in för att se din rabattkod!

Rabatten gäller inte abonnemang eller uppdragsfortbildning, och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

LOGGA IN

Så tar du del av erbjudandet

  • Bekräfta att du är medlem genom att logga in med BankID.
  • När du har loggat in visas information om hur du aktiverar erbjudandet på denna sida.
  • Problem med att logga in? Kontakta oss.

Medlemsförmån

Föreläsningar som ger energi

Ta chansen att utveckla dina färdigheter och få värdefulla insikter från experter inom ditt område. Lär dig mer om språkinlärning, AI och chattrobotar, globala lärarkrisen och hur du kan stötta barn och elever som krockar med tillvaron.

Nyheter från skolans värld

De bästa lärartidningarna

Tidningen Vi Lärare ingår i din medlemsavgift (värde 632 kronor per år). Du får dessutom en ämnestidning till rabatterat pris, 22 kronor per månad.

Frågor & svar