Träna inför anställningsintervjun

​Med vår intervjuträning får du öva på de vanligaste frågorna inför din anställningsintervju. Du väljer själv om du vill genomföra träningen skriftligt eller muntligt. Tjänsten är kostnadsfri för dig som är medlem.

Vi erbjuder intervjuträningen i varianterna; muntlig och skriftlig. Du väljer själv om du vill genomföra båda delarna eller bara en av dem.

Skriftlig intervjuträning

Vi ser till så att du alltid kan svara snyggt, relevant och på ett sätt som förmedlar vad du bidrar med (värde 349 kr).

Så här ser upplägget ut:

  1. Svara på 10 utvalda intervjufrågor. Dina svar på frågorna får du sedan feedback på, så svara som du hade gjort på en intervju.
  2. Få feedback och råd om hur du kan slipa vidare på dina svar. Hur får du till exempel fram att du kommer att trivas just på den arbetsplatsen? 
  3. Få allting sammanfattat i en snygg rapport. Vi ser till att det blir solklart i intervjustolen vem du är, vad du vill och vart du är på väg. 

Du får svar inom 24 timmar!

Muntlig intervjuträning

Gör en provintervju med en expert som hjälper dig att lyfta dina styrkor, visa vem du är och träna på de vanligaste frågorna (värde 749 kr). Intervjun kan om du vill ske via video.

Så här ser upplägget ut:

  1. Berätta vad du vill ha hjälp med. Du börjar med att välja tid. Sen berättar du vad just du vill ha hjälp med – ju mer specifik du är desto bättre. 
  2. Du blir uppringd. Innan dess går jobbexperten igenom den information du lämnat. Ett samtal brukar ta ca 40 minuter.
  3. Uppföljning om det behövs. Efter samtalet kan du ställa följdfrågor till Go Mondays jobbexperter via e-post, om det var något du glömde fråga om eller om en ny fundering dyker upp.

Kostnadsfritt för medlemmar

Intervjuträningen görs av jobbexperter på vår samarbetspartner Go Monday, och ingår i ditt medlemskap i Sveriges Lärare utan att det kostar dig något.

LOGGA IN

Så tar du del av erbjudandet

  • Bekräfta att du är medlem genom att logga in med BankID.
  • När du har loggat in visas information om hur du beställer en kod som du använder som betalning för tjänsten.
  • Problem med att logga in? Kontakta oss.

Lönestatistik

Gymnasieskola - porträtt

Få koll på vad lärare tjänar

Har jag rätt lön? Vad kan jag tjäna om jag börjar jobba någon annanstans? Jämför i vårt verktyg Min lön där vi samlat marknadens bästa lönestatistik.

Medlemsförmån

Grundskola - porträtt

Personlig lönecoachning

Vill du ha stöd inför ditt lönesamtal? Ska du byta jobb och funderar på vad du bör tänka på? Som medlem kan du ta en personlig lönecoachning.

Söka jobb-tips

Högskola - porträtt

Få feedback på cv, personligt brev och LinkedIn

Uppdatera och snygga till ditt cv och din Linkedin-profil om du funderar på att söka jobb. Som medlem kan du få hjälp med en professionell bedömning och personliga råd. 

Frågor & svar