Bokmässan 2024

Passa på att fylla på med kompetensutveckling och inspiration på Bokmässan i Göteborgden 26-29 september 2024. Scenerna Förskola på Bokmässan och Lärarscenen har fullspäckade program och i Sveriges Lärares monter C04:20 träffar du våra kunniga i experter som ger goda råd.

Medlemspris

Du som är medlem i Sveriges Lärare betalar endast 225 kronor inklusive moms för en dag på Bokmässan (ordinarie pris 295 inklusive moms). Du kan dessutom köpa seminariekort och guldkort med 25 procent rabatt. Logga in via länken längre ned på sidan för att få tillgång till din rabattkod. 

Förskola på Bokmässan

Scenen Förskola på Bokmässan ger kompetensutveckling och inspiration med fokus på det livslånga lärandet, dagens utmaningar och möjligheter till utveckling. Programmet är ett samarbete mellan Sveriges Lärare och Bokmässan och ingår i entrépriset. Här hittar du hela scenprogrammet.

Lärarscenen

Lärarscenen är sedan flera år ett stående och mycket uppskattat inslag på Bokmässan. Under mässans samtliga fyra dagar arrangerar Sveriges Lärare ett program med högaktuella personer som utmanar dina tankar och ger dig uppslag till hur du kan utvecklas i din yrkesroll och som människa. Programmet ingår i entrébiljetten och presenteras efter sommaren på bokmassan.se.

Sveriges Lärares seminarier

Tar vi språkets betydelse på allvar?

I Sverige talas uppemot 150 språk. Vilken plats ska de ta i samhällsutvecklingen och vilka finns förutsättningar finns? Panelsamtal med Johan Sandberg McGuinne, lärare i samiska, Zahraa Jwad, lärare i arabiska och språkvetaren Patrik Hadenius. Moderator: Mia Smith, ordförande i Språklärarnas riksförbund. Arr: Sveriges Lärare. 

Seminarium: Behöver Sverige en helt ny läspolitik?

Vad krävs för att landets elever ska bli läsare? Panelsamtal med Lotta Edholm, skolminister, Anki Källman och Björn Kohlström, båda lärare och ledamöter i Expertrådet för läsning. Moderator: Karin Hübinette. Arr: Sveriges Lärare och Lärarstiftelsen. 

Specialevent för lärarstudenter

Du som studerar till lärare är välkommen på frukost och ett spännande program med kortföreläsningar innan dörrarna öppnas för övriga besökare på Bokmässan. 
Tid: fredagen den 27 september klockan 7.45-9.15. 

För att komma in på Bokmässan och frukosten behöver du köpa en studentbiljett, som endast kostar 245 kronor (ordinarie pris 1945 kronor). Då kan du dessutom gå på Bokmässans alla seminarier på fredagen och strosa runt i mässhallarna med alla spännande scener. En riktigt fin rabatt.
Anmäl dig här.

 

Logga in

Rabattkod till Bokmässan 2024

Du som är medlem får rabatt på entrépriset till Bokmässan. Logga in för att få tillgång till koden.

Frågor & svar