När du vill utvecklas finns vi där

Funderar du på vilken riktning du vill ta på ditt yrkesliv och din karriär? Behöver du påfyllning av ny energi och inspiration? Då ska du passa på att utnyttja dina medlemsförmåner.

Bara för medlemmar

Förskola - övrigt

Samtal med en jobbexpert

Du kan vända dig till en jobbexpert och få råd om ditt yrkesliv och din professionella utveckling. Samtalet ingår i ditt medlemskap och du bokar enkelt online.

Medlemsförmån

Föreläsningar som ger energi

Ta chansen att utveckla dina färdigheter och få värdefulla insikter från experter inom ditt område. Lär dig mer om språkinlärning, AI och chattrobotar, globala lärarkrisen och hur du kan stötta barn och elever som krockar med tillvaron.

Medlemsförmån

Högskola - övrigt

Experttips inför intervjun

Med vår tjänst "Intervjuträning" får du öva på de vanligaste frågorna inför din anställningsintervju med en jobbexpert. Tjänsten är kostnadsfri för dig som är medlem.

Lärarpodden #2

Medarbetare - Kansli

Jobbansökan som tar dig till intervju

Erik Fors-André är jobbsökarexperten som har läst tusentals ansökningar. Här berättar han hur du kan skriva en vinnande ansökan som förhoppningsvis tar dig till en anställningsintervju.

Lönestatistik

Högskola - övrigt

Få koll med Min lön

Behöver du värdera ditt löneläge inför lönesamtalet? Ska du söka nytt jobb och undrar vad du ska begära för lön? Med vårt webbverktyg Min lön får du koll!

Söka jobb-tips

Högskola - porträtt

Få feedback på cv, personligt brev och LinkedIn

Uppdatera och snygga till ditt cv och din Linkedin-profil om du funderar på att söka jobb. Som medlem kan du få hjälp med en professionell bedömning och personliga råd. 

Gratis tjänst

Få hjälp med att skapa den perfekta ansökan

Dags att söka jobb? Just nu kan du som är medlem använda en unik tjänst för cv och personligt brev. Ta chansen att öka dina chanser att komma på intervju.

Medlemsförmån

Grundskola - övrigt

Personlig lönecoachning

Vill du ha stöd inför ditt lönesamtal? Ska du byta jobb och funderar på vad du bör tänka på? Som medlem kan du ta en personlig lönecoachning.

Medlemsrabatt

20 procent på Lärarförlaget

Lärarförlaget ger ut böcker skrivna av lärare för lärare. Som medlem har du 20 procent i rabatt. Se utbudet och ta del av erbjudandet! 

Frågor & svar