Om våra utbildningar

Som en del av ditt medlemskap erbjuder Sveriges Lärare ett spännande utbud av kurser, utbildningar och webbinarier. En del av dem är öppna även för dig som ännu inte är medlem.

Utbildning i olika former

Vi strävar efter att erbjuda ett rikt och kvalitetssäkrat utbildningsutbud för medlemmar och förtroendevalda i Sveriges Lärare. Från fysiska träffar till digitala kurser, nätverk och webbinarier.

I vår kurskatalog hittar du sådant som erbjuds över hela landet, och i kalendariet finns även lokala aktiviteter.

En del är öppna även för dig som ännu inte är medlem.

Utbildning för förtroendevalda

För dig som är förtroendevald i Sveriges Lärare har vi allt från snabba introduktioner för dig som precis påbörjat ditt uppdrag till längre utbildningar för dig som behöver fördjupade kunskaper.

Inspiration och fortbildning

Missa inte heller våra gästföreläsningar som hålls varje termin, eller medlemserbjudandet som ger dig rabatt på fortbildning hos Lärarfortbildning.

Upptäck våra kurser

Gymnasieskola - övrigt

Gå en kurs med oss!

Vi har ett stort utbud med kurser som vänder sig både till dig som är medlem och till dig med förtroendeuppdrag. Vi erbjuder också dig som ännu inte är medlem att hänga med på ett urval av våra kurser!

Kalendarium

I vårt kalendarium hittar du alla våra kurser och webbinarier – även de som ordnas lokalt.

Mina kurser

Se alla kurstillfällen du har bokat! (Om du inte redan är inloggad kommer du att behöva logga in med BankID).

300 000 medlemmar

Grundskola - gruppbild

Du vill väl vara med?

De allra flesta lärare och studie-och yrkesvägledare är medlemmar hos oss. Många väljer att vara med för att inte gå utan stöd och trygghet i osäkra tider. Välkommen du också!

Frågor & svar