Vi firar Skolans dag

Den 5 september firar vi Skolans dag – för första gången som Sveriges Lärare! Dagen firas för att uppmärksamma lärare och skolans betydelse.

Grundskola - övrigt

Lärare i alla skolformer har det viktigaste samhällsuppdraget – att ge våra barn och elever en likvärdig utbildning av hög kvalitet. För att ni ska lyckas med ert uppdrag måste ni ges rätt förutsättningar och resurser. Under Skolans dag skruvar vi upp tonläget för att göra beslutsfattare medvetna om att lärarna behöver få rätt förutsättningar för att lyckas.

Värva en kollega – öka kraften på arbetsplatsen

Har du fått en ny kollega efter sommaren? Fråga om hen vill bli medlem i Sveriges Lärare. På Skolans dag får du som värvar och den som värvas 200 kronor var i Sverigecheckar. Kampanjen gäller endast den 5 september. Dessutom får den som rekryteras välja en välkomstgåva från Lärarfortbildning eller Lärarförlaget.

Läs mer och värva en kollega

Räck upp handen på sociala medier

Visa ditt stöd genom att räcka upp handen för lärarna. Lägg till vår symbol till din profilbild på sociala medier. Tillsammans har vi stor möjlighet att göra oss hörda, trycka på och skapa varaktig förändring. 

Dela inlägg under #räckupphanden

Inför och under Skolans dag publicerar vi inlägg i sociala medier under hashtag #räckupphanden. Gilla, dela och sprid gärna inläggen – tillsammans skapar vi uppmärksamhet.

#räckupphanden

#räck upp handen - Kampanj

Räck upp handen på sociala medier

Lägg till vår symbol till din profilbild och visa att du stödjer lärarna. Tillsammans har vi stor möjlighet att göra oss hörda, trycka på och skapa varaktig förändring.

Frågor & svar