Hoppa till sidans innehåll Hoppa till sidans huvudnavigering

Gå till startsidan

Onsdag den 22 mars med start kl. 17.30 kommer en systemuppdatering att göras. Det påverkar vårt kontaktformulär, Mina sidor och möjligheten att göra en medlemsansökan till Sveriges Lärare.

Sveriges Lärare på SETT-dagarna i Stockholm den 18-20 april

Vi finns i monter D36. Att besöka utställningen är gratis. Kom och prata med oss, och läs våra nya tidningar!

Du kan även vara med i vår tävling “Sant eller falskt om Sveriges Lärare”. Klockan 16.00 på tisdagen och onsdagen, och 15.00 på torsdagen drar vi tre vinnare som får varsin Sverigecheck värd 200 kronor.

Om SETT-mässan 

SETT, Scandinavian Education Technology Transformation, är en lärfestival med fokus på det senaste inom pedagogik och utveckling – från förskola till gymnasieskola.  

Här kan du kompetensutvecklas, lyssna på intressanta diskussioner, nätverka och hitta inspiration. SETT-dagarnas webbplats. 

Du behöver ett SETT-pass 

Att besöka utställningen är kostnadsfritt. Om du även vill vara med på föreläsningarna kostar det 995 kronor för tre dagar. Det finns också ett fördjupningspass.  

Oavsett hur du väljer att delta behöver du beställa ett SETT-pass (settdagarna.se).   

Om Sveriges Lärare 

Sveriges Lärare bildades den 1 januari 2023, då Lärarnas Riksförbund och Lärarförbundet slogs ihop. Med 300 000 medlemmar är vi ett av arbetsmarknadens största förbund och en kraft att räkna med på varje arbetsplats. Vill du veta vilka frågor vi driver? Så tycker Sveriges Lärare. 

Frågor & svar