Hjälp att vässa din profil på LinkedIn

Använd LinkedIn för att attrahera nya arbetsgivare och rekryterare. Som medlem får du en kostnadsfri professionell bedömning av din profil och förslag på förbättringar.

En jobbexpert ger feedback på din LinkedIn-profil via e-post inom 24 timmar (värde 349 kronor).

  • Att din profil är anpassad efter den typ av jobb du vill ha. Vi går igenom dina erfarenheter och texter och hjälper dig att betona det som är relevant.
  • Att din profil är optimerad för att skapa effekt. Vi pekar på de åtgärder du behöver vidta för att nå ut till fler, och rätt, personer med din profil.
  • Hur du tydligt kan visa vad du bidrar med. Vi ser till så att den du är och vad du kan reflekteras i din profil, så att dina styrkor och vad du kan bidra med blir uppenbart.
  • Att din profil är korrekt, lättläst och tilltalande. Vi hjälper dig att göra ett bra första intryck och ser till att alla delar hamnat på rätt plats.

Kostnadsfritt för medlemmar

Feedbacken görs av jobbexperter på vår samarbetspartner Go Monday, och ingår i ditt medlemskap i Sveriges Lärare utan att det kostar dig något.

LOGGA IN

Så tar du del av erbjudandet

  • Bekräfta att du är medlem genom att logga in med BankID.
  • När du har loggat in visas information om hur du beställer en kod som du använder som betalning för tjänsten.
  • Problem med att logga in? Kontakta oss.

Använd ditt medlemskap

Högskola - övrigt

3 populära medlemsförmåner

  1. Se vilken arbetsgivare som betalar bäst med vår lönestatistik.
  2. Vässa argumenten med lönecoachen inför jobbintervjun.
  3. Få energi med våra digitala föreläsningar.

Medlemsförmån

Högskola - övrigt

Experttips inför intervjun

Med vår tjänst "Intervjuträning" får du öva på de vanligaste frågorna inför din anställningsintervju med en jobbexpert. Tjänsten är kostnadsfri för dig som är medlem.

Anställningsavtalet

Gymnasieskola - övrigt

3 tips innan du skriver på

När du och arbetsgivaren kommer överens om din anställning ingår ni ett avtal – anställningsavtalet. Vi går igenom vad som är bra att veta när du förhandlar din anställning och vad som ska stå i själva avtalet.

Frågor & svar